Vilkår for å betale med AfterPay Faktura, og Konto og Delbetaling

Faktura

Hvem kan betale med AfterPay faktura?

Du må være 18 år, ha norsk personnummer og en folkeregistrert adresse i Norge. Adressen kan ikke være en postboksadresse. Ved å velge AfterPay samtykker du i at Arvato Finance AS innhenter kredittopplysninger om deg. Gjenpartsbrev med kopi av benyttet informasjon blir sendt elektronisk. Kunden mottar link og kode til innlogging via SMS. Oppgitt telefonnummer må være registrert på kunde. Ved avvik sendes gjenpartsbrev pr. post. Mulighet for betaling med AfterPay er betinget av en tilfredsstillende kredittsjekk. Dersom faktura misligholdes samtykker du i at kredittopplysningene overføres til Gothia AS. Arvato Finance AS har rett til å overdra og/eller pantsette gjelden.

Hvorfor kredittsjekker dere meg?

Dessverre er det noen som misbruker muligheten til å kjøpe på kreditt og som ikke har til hensikt å betale for mottatt vare. En kredittsjekk avdekker din kredittverdighet samt eventuelle registrerte betalingsanmerkninger.

Hva koster det?

Den eneste kostnaden du kan belastes for når du handler med AfterPay vil kunne være et fakturagebyr ilagt av nettbutikken.

Forsinket betaling?

Ved forsinket betaling vil det påløpe en påminnelsesavgift i henhold til de til enhver tid gjeldene lover og forskrifter. I tillegg vil det bli beregnet renter etter lov om renter ved forsinket betaling.

Kommunikasjon

Vi vil sende faktura og informasjon til deg via e-post  til den e-post adressen du har oppgitt i din kontakt med AfterPay. Du er selv ansvarlig for at du til enhver tid har en gyldig e-post adresse vi kan nå deg på. AfterPay forbeholder seg alltid retten til å kunne sende informasjon til din folkeregistrerte adresse.

 

Konto og Delbetaling

Hva er AfterPay Konto?

Med AfterPay Konto kan du velge å samle alle dine kjøp med AfterPay på én månedsfaktura. Minste beløp å betale vil fremkomme på månedsfaktura. Du kan når som helst betale hele din restsaldo uten at det påløper ytterligere kostnader.

Hva er AfterPay Delbetaling?

Med Delbetaling kan du dele opp beløpet i et bestemt antall måneder. Du vil dermed kunne betale et fast beløp per måned frem til hele beløpet er nedbetalt. Du kan når som helst betale hele din restsaldo uten at det påløper ytterligere kostnader.

Hvem kan få AfterPay Konto/Delbetaling?

Du må være 18 år, ha norsk personnummer og en folkeregistrert adresse i Norge. Adressen kan ikke være en postboksadresse. Mulighet for Konto/Delbetaling er betinget av en tilfredsstillende kredittsjekk. Dersom vilkårene misligholdes samtykker du i at kredittopplysningene overføres til Gothia AS.Ikke alle nettbutikker vil tilby AfterPay delbetaling, og det kan ikke velges i ettertid.

Hvordan starter jeg Konto/Delbetaling?

For å starte Konto kan du klikke på linken i e-posten fra AfterPay eller gå inn på MyAfterpay. Velg ønsket faktura, godta vilkårene og signer kredittavtalen med BankID. Når avtalen er signert vil du motta en månedsfaktura mellom den 20. og 25. påfølgende måned. Du kan når som helst betale hele din restsaldo uten at det påløper ytterligere kostnader.

AfterPay Delbetaling kan velges som betalingsmetode i enkelte nettbutikker. Ellers er det likt som for Konto. 

Uteblitt betaling

Ved forsinket betaling vil det påløpe et purregebyr. Ved uteblitt betaling vil hele kravet bringes til forfall og din konto/delbetalingsavtale vil bli avviklet.

Kommunikasjon

Ved signering av kredittavtale velger du om du ønsker å motta informasjon fra AfterPay på e-post eller per post. Dette kan også gjøres i etterkant i kundeportalen MyAfterPay eller i kontakt med vår kundeservice. AfterPay forbeholder seg alltid retten til å kunne sende informasjon til din folkeregistrerte adresse.

Hva koster det?

Kostnadene for AfterPay Konto består av en månedsavgift på 45 kr og en årlig rente på p.t. 19,50 % av kredittbeløpet. Renten kapitaliseres hver måned.

Oppstartsavgift: 0 NOK

Månedsavgift: 45 NOK

Årlig rente: 19,5%

Eksempel: Om du handler for 5000 kr og deler opp betalingen på 9 mnd, kommer din effektive rente til å være 45,09%. Samlet kredittkostnad blir 820 kr.

Kostnadene for AfterPay Delbetaling består av en oppstartsavgift, en månedsavgift samt en årlig rente for valgene 12, 24 og 36 mnd. Renten kapitaliseres hver måned.

Oppstartsavgift: 95 NOK (3 mnd), 195 NOK (6 og 12 mnd), 295 NOK (24 og 36 mnd)

Månedsavgift: 45 NOK

Årlig rente: 0% (3 og 6 mnd), 9,95% (12, 24 og 36 mnd)

Eksempel: Om du handler for 5000 NOK og deler opp betalingen på 6 mnd, kommer din effektive rente til å være 37,75%. Samlet kredittkostnad blir 465 NOK