En fleksibel måte å handle på

AfterPay – trygt og enkelt

Velkommen til AfterPay!

Når du ser AfterPay i kassen til nettbutikken du handler hos, betyr det at du får levert det du har bestilt før du trenger å betale. Du trenger ikke å ha et kredittkort i nærheten når du handler, du kan handle i fred og ro når det passer deg. Vi tilbyr forskjellige betalingsmetoder og du velger det som passer deg best.

I MyAfterPay-portalen har du god oversikt over dine kjøp fra alle nettbutikker som tilbyr AfterPay. Her kan du enkelt og greit håndtere dine betalinger, søke om konto, delbetaling og mye mer. Dersom du returnerer varen du har kjøpt vil din saldo oppdateres automatisk. Med AfterPay har du full kontroll på dine utgifter.

AfterPay gjør det trygt og enkelt for deg å handle.

AFTERPAY – EN FLEKSIBEL MÅTE Å HANDLE PÅ

1) Handle

I kassen velger du AfterPay som betalingsmetode.

2) Fyll inn din informasjon

Fyll inn dine personlige opplysninger for å sikre en trygg betaling.

3) Bekreft

Kontroller at dine opplysninger stemmer.

4) Levering

Når du har fått din vare, kontroller at bestillingen stemmer.

5) Betal

Gå til MyAfterPay og velg den betalingsmetoden som passer deg.

Les mer om våre betalingsmetoder

Dersom du velger å betale med faktura sendes denne som oftest på e-post. Du har normalt 14 dagers betalingsfrist. Nettbutikken kan legge til en fakturaavgift, det fremkommer når du velger betalingsmetode.

Du finner alltid dine fakturaer på MyAfterPay.

Se vilkår for Afterpay Faktura

 

 

Med AfterPay har du mulighet til å dele opp betalingen. Da kan du samle alle dine kjøp med AfterPay på èn månedsfaktura.

Når du handler for mer enn 200 kr får du en faktura med tilbud om AfterPay konto. På MyAfterPay velger du den eller de fakturaene du ønsker å overføre til konto, og godkjenner vilkårene. Deretter vil du motta en samlet månedsfaktura for valgte faktura. Minste beløp å betale fremkommer på månedsfakturaen og vil være minimum 10% av saldo. Du velger selv om du vil betale minstebeløpet eller mer, og du kan når som helst betale inn hele det resterende beløpet uten ekstra kostnader.

Se vilkår for Afterpay Delbetaling/Konto
 

AfterPay gir deg muligheten til å dele opp din faktura i et ønsket antall måneder. Når du handler for mer enn 200 kr får du en faktura med tilbud om delbetaling.

For å starte delbetaling logger du inn på MyAfterPay og velger den/de fakturaen(e) du ønsker å dele opp, og godkjenner vilkårene. For de fleste fakturaer kan du velge å dele opp betalingen i 3, 6, 12, 24 eller 36 måneder. Hvor mye du betaler per måned er avhengig av beløpets størrelse og antall måneder. Du kan når som helst, uten ekstra kostnader, velge å avslutte delbetalingen ved å betale inn det resterende beløpet.

Se vilkår for AfterPay konto/delbetaling her

Kontakt oss

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke nettsiden vår aksepterer du bruken av cookies. Mer info